Thursday, January 31, 2008

bilincalti temizlik ?


nasil yani ya?

ben bazen evimizdeki ablamiza soruyorum " cif bitti mi? klor bitti mi? dezenfektan bitti mi? pril bitti mi?" liste yapiyor bana "bunlar bitti al gel" diye filan ama..

bunu duymamistim yahuuu..

Nasil oluyor da oluyor bilinc alti temizlik yapiliyor?

Bugun bir mail aldim sanirim bizim buralarda yakinda bir toplanti olacak ben de katilmayi dusunuyorum; benim temizleyemediklerimi nasil temizleyecekler diye.
Ya da onlarin akil ettigini ben niye daha once akil edemedim yaa huuu diye.

Muhtemelen soyle bisiy bekliyorum "Deeerinnn nefesss allll!!! simdiyee odaklaaannnn!!! gecmisi bir balon yap patlat zihnindeeee!! poooffff! bitti gitti! temizlendin:))"hahahhahhah... yahu ben bunu 5 milyon kere denedimmm... bu balonlar mayoz ve mitoz bolunmeyle uruyo.birini patlatiyosun yenisi geliyo!!

Cok merakimdan katilacam ama gittigimde " herkesin kendi icinde kolaylikla surgune gidebilecegi" aklimda olacak.Insanin kendini kolaylikla surgune yollamasi yani kendi icinde ulasilamayacak bir adaya...Insanin ruhunu surgune yollamasi en fenasidir cunku.

Gecmisle hesaplasmak cok zordur, nasil boyle bir "Mintaxla canim mintaxlaaa, mintaxla canim mintaxlaaa" olur cok merak ettim dogrusu.

Insan bugunden sonra yarinin kapilarini ancak gecmisle hesaplastiktan sonra acabiliyor ama cogumuz actigimiz o kapidan iceri, gecmisten kalan ceyizimizi de getirmiyor muyuz?

Ve ceyizimizin icinde huzunler hazanlar yaralar da olmuyor mu?
2008 yilina kadar herkes ceyiziyle giriyorken acilan her yeni kapidan;

Nasil oluyor da oluyor bilinc alti temizlik oluyor, vallahi katilip sirf merakimdan, ise yararsa sizinle paylasmak icin;

bu organizasyonun dinleyici olarak bir parcasi olacagim.

optummmmm... ara beniiiii....

yazarim ben sana sooooonaaaaaa :P

2 comments:

Unknown said...

İşletme bölümünde okuyan kuzenim dün akşam 'gereksiz bilgileri akılda tutmamak' ile ilgili dersler verildiğinden bahsetmişti. Benim aklım almadı şimdi, nasıl yani ne gerekli ne gereksiz, temizlik nasıl yapılıyor??? Alla allaa:)

ulku said...

Sevgili Enkelini,
Evet, bu konuda ben de bazı kurslara katılmıştım. Biliçaltında biriktirdiğimiz duygularımız bilince çıktığı zaman şaşırıp kalmıştık. Arkadaşlarımızdan biri, yıllarca iyileşmeyen mide ağrıları çekiyordu. Nedeni şuymuş. Ailece trafik kazası geçirmişler, o altı yaşındayken. Herkes birbirine sarılıp sana birşey oldu mu? diye sorarken, o kendi başına bir ağacın altında ağlıyormuş. Bu yaşadığı terkedilmişlik duygusu, yıllar sonra ona geçmeyen mide ağrıları olarak geri dönmüş. Birkaç terapi sonucu, ağrıları, bir daha olmamak üzere geçti.
Buna doktorlar çok şaşabilir ama bu gerçek bir olay.
İşte bilinçaltını temizlemek, bizi ruhsal ve bedensel pek çok dertlerden kurtarabiliyor.
Neler öğrendiğini bize anlat.
Sevgiler.