Saturday, September 15, 2007

Hijyenn Karrdesim hijyeeennnn!!!! :P


Annelerinin kafalarini kirdiklari anlar vardir hijyen hijyen diye.
Mesela bu konuda geriye baktigim anda hop diye aklima dusen uc bes ani var, en vurucusu soyle:
"Kurabiyem 1,5 yasinda hala popusunu kaldirip yuruyemiyor, hala yurutecin icinde.
evimizde bir de American Cooker kopegimiz var, kurabiyemden bir yas buyuk.
Cok insan canlisi bir hayvancagiz, sanki konusulan her seyi anliyor.Bisiyler sooluyosun bir kasini kaldiriyor, sanki hepsini annamis bir kelimeyi atlamis onu soruyor gibi:)))
Kurabiyemi de cok seviyor, kurabiye onun kulaklarindan tutup yerlerde suruklese de, ona Teddy Bear muamelesi yapsa da.. Ona hic kusmuyor.
Kopegimizin adi Dino, Dinonun en yakin arkadasi benim kurabiyem.
Yine herhangi bir is sonrasi gunu isten gelmisim kostur kostur yemek hazirlicam, kurabiye cok ac, ama oole ac ki benim yemek planim 2 saat sona yemek yencek e uymuyor tahammul siniri.
Kolayi sectim bazen annelerin yapacagi gibi butun sucluluk duygularimi giyerek, soydum bir goflet verdim eline ben bu sirada sogan kavuruyorum, eti cozuyorum filan.
Bir Arkami dondum..
CIYAAAKKKKKK!!!!!!!
kurabiye gofleti bir kendi isiriyor bir Dinoya isirttiriyor, guzel guzel gofleti birlikte paylasiyorlar.Kuabiye yurutecin icinde dissiz agzi ve cukulataya bulanmis suratiyla bana gulumsuyor.
CIYAAAAKKKK!!!!!
Herhalde o gun, kurabiyemin kucuk dilini sabunla ilk kez yikadim:)))"

4 comments:

hep said...

Küçük dilini yıkadın hı:)Ne güzel hayvanlarla öylesi yakın büyümüş olması aslında.Ruhunda hijyen sağlamıştır dinocuk O'nun,eminim..
Sevgiler

evinkedisi said...

Selam!

Aslan burcu olduğumuz nasıl da anlaşılıyor dermişim :) Şimdi bloğunu okumayı bitirebildim, demek Dubai...Ve tek başına bir hayat savaşı. Kutluyorum. Bazı başlıkları aynı düşünmüşüz :) Tuhaf...Geçen gün XYZ diye bir başlık atacaktım, vazgeçtim bir baktım sende var. Doğumgünleriniz annemle aynı :) Bazı cümleler de benziyor :) Neyse, tekrar görüşürüz geldiğimi ve okuduğumu haber vereyim dedim, tanıştığımıza memnun oldum :)

GULTEINEN ENKELINI said...

merhaba evin kedisi..
ver gidini bi oksiyayim..
miirr girrr :)))

GULTEINEN ENKELINI said...

hepomutsuz cocuk:
inan cocuklarin psikolojisi o kadar duzgun oluyor ki evde sirin tuylu seyler olunca:) ayni fikirdeyim seninle