Sunday, September 30, 2007

Cookie, Lucky, Pati, Gicir

Alii babaaaninnnn bir ciftliiigi vaaarrrr :)))))))




7 comments:

Unknown said...

hepsii çook şirinleeeeeerr!!!!

YILDIZNAF said...

Aman benim kiz duymasin...Beni keser valla. Biz birine izin vermezken siz de dort tane. Bahce falan var mi bari...Hayirli ugurlu olsun, cok sirinler....

YILDIZNAF said...
This comment has been removed by the author.
sunrise said...

Bizimkiler de deliriyor kopek icin. Cok haksizlik yaptigimi dusunuyorum almayarak. Sanirim yavas yavas ikna oluyorum. Ozellikle odalara konan ozel sinyal aletlerini gordukten sonra. Istemedigin odaya girmiyormus kopekler boylelikle. Cocuklarin en iyi arkadaslarini nasil engellersin di mi(ben de kendi kendimi iknaya calisiyorum gordugunuz gibi)..

Kolay gelsin...

GULTEINEN ENKELINI said...

cok sirinler walla! allahtan bahce var ama sadece hava almalarina yariyor, buyuk kopegi gunde 2 kez gezdiriyoruz ihtiyaci icin.Kediler zaten kolay, kedi kumu var..
bebek kopek de daha tuvalet egitimi aliyor banyoda, gazeteler uzerinde.Biraz etlenip butlaninca cookie ile lucky beraber gezicekler. Ama bir (cok) hayvan sever olmamin yanisira evcil hayvanlar cocuklara hem psikolojik olarak iyi geliyor hem de sorumluluklari yerine getirmeye alisiyorlar.
Odalara girme konusunda ise, cihazdan baska, siz de egitebilirsiniz, hepsi o kadar mutesekkir ki ailenin uyesi olduklari icin.. zaten kurallar ne diye gozunuzun icine bakiyorlar.

hep said...

Annesinin biriciği,sevgili kurabiye,o güzel yanaklarından öpüyorum seni.
sevgiler

GULTEINEN ENKELINI said...

kurabiye de bu sevgi dolu hepomutsuzcocugu opuyooo biliyomusuuunn :)))