Tuesday, December 23, 2008

Viyyykkkkk!! Viiykkkkk!!! Gitti uyku valla!

Eve geldim bu aksam klasik, kurabiyemle abla Lolish i de birlikte getirdim bir yerden alip.

Eve gir, bagaji bosalt filan(alisveris durumu)...

Klasik hareketim; camlari kapilari actim, disradan viyyk viyyk bir ses!
"Allahim!" dedim insanlar ne kadar duyersiz oluyor; "arabalarinin alarmini bu kadar uzun birakabiliyor", bu sirada gecenin ev muhabbetine hazirlik; torbalar bosaliyor bir yandan kurabiyeye bagiriliyor "dus aaallll!!! dus aaalllll!" diye filan normal ev hali, TV yi actim klasik, sesini begenmedim, muzik actim.

Kurabiye geldi kafasinda havluyla "anne bu araba diil bizim arkadaki direkin yaninda bi lamba yanip sonuyo; hem de ses ordan geliyo"
"Yok canim" dedim firladim yukari valla cocuk hakli!!! Bizim direk hem isikla hemde baararak yardim istiyor(hatirlarsiniz bizim meshur DIREK in macerasini)

hemen yetkilileri aradim; kendilerinin yetkili olmadigini soylediler, baska yetkililerin numarasini verdiler, daha da cok yetkilileri aradim; konustugum kisi yetkisiz cikti filan...

sonunda bir kayit verdim "alooo! alarm baariyo burda!" diye; "mersi" dediler...
Ilk ve son arayan da bendim iyi mi :-)

Sonra beni geri aradilar "hanfendi, sorununuz bizim yetkilerimizde diil, etisalat(buranin turk telekomu) yetkisinde imis, saniyoruz batarya filan mi bitmis, bakacaklar, hoscakalin"

HALA BAKMADILARRRRR!!! EVIMIN ARKASINDA ViiiiiiYK ViiiiiiYYYYK! SiRENLER OTUYOR HALA!

Saat 23:30 oldu!!!

sakin olmaliyim..kafayi takmamamaliyim... viyk viyk alarm sesi de nedir ki... uyumaliyim.. ona kadar saymaliyim.. 1,2,3,4,5,6.............. 1,263,751- 1,263,752- 1,263,753............................................

3 comments:

ABİ said...

vazgeçtim..:)))

GULTEINEN ENKELINI said...

ne diycektin ki? sanirim muzir bisiydi :-)

Anonymous said...

yni bizim migrosun alarmi gibi valla ama bizimkisi eiiiynk eiiyink yapiyodu :PP