Sunday, February 10, 2008

Kumlanmis kurabiye


Catlasan da patlasan da hayat devam ediyor, hele de hayatinda bir bonibonlu kurabiyen varsa :)

Kac gundur ezberledim col safarisi maceralarini " anne var ya var yaaa... adam oole bi surdu ki jipi sol kolumdan asagi bir baktim ki, sanki jip ucuyo gibi gordum, col duvarinda gidiyodu adam yaa.. anne var ya anne var ya.."

"Anecim kesinlikle bir daha gitmek zorundayiz, filmlerdeki gibi coldu.. col iste ya basbaya col iste kupkuru... cok susadik, iyki bana iki sise su koymussun hepsini ictim"


Sonra heyecan bitince colun ortasindaki kamp alanina gelmisler, yemek yemeden once hepsi kum tepelerinden asagi yuvarlamis.. Aman bizim kumlu kurabiyenin arayip da bulamadigi sey... Bulanmislar da batmislar:)) Hadi onlar yuvarlanmis tamam da, bu kucuk canavarlar ogretmenlerini de kumlardan asagi yuvarlamislar iyi mi:)))

Araclarin tamamen park ettigine emin olduktan sonra;



hepsi kurtlar gibi yemek yiyecekleri yerlere saldirmis, fakat yemek hala hazir degilmis la la la ta taaammm.. supriiizzz:)) sonra bunlari oyalamak icin bebeleriyle beraber develeri getirmisler, annesini emen deve yavrulari, deve uzerine binme denemeleri filan:)




en sonunda kampa girmisler yemek yemek uzere...
cekirgeler misali gnam gnam schawarma lari(schawarma bizim bildigimiz durum iste.. tavuk donerli durum yemisler anlayacaginiz:))) goturmusler.. Bir de guzel Hatira fotografi cektirmisler:)



Aksam eve geldigimde yemin billah yikayamadim kurabiyeyi.. pis kumlu kurabiyeyi:))
Sekize ceyrek kala, hem de kendi kendine yatagina gitti uyudu sefil kurabiye:)
Insan inanamiyor, ertesi gun yikadigimda(aslinda kendi yikanir ama bu derin temizligin benim kontrolum altinda olmasi gerekiyordu:)) "ahhh yandiimm.. oyyyy fazla asindirdiiinn" sarkilari arasinda, kurabiye kuvetten ciktiginda yaklasik yarim kilo KUM vardi kuvette:)))


E tabi hep soylerim, bu tip okul faaliyetlerinin hep yapilmasi gerekiyor; cocuklar en azindan kendileri ufak ucma denemeleri yapiyor hayatta :PPPP

6 comments:

etki alanı said...

Ne mutlu..
Böyle aktivitelerin içinde büyüyor kurabiyen..Prenses masalı yaşamış gibi..Develer,çöl...Rüya gibi...
Resimleri çok güzel çekmişler..
Bana çok farklı ve keyifli geldi..
Kumlu öpücükler..
TüTü

Anonymous said...

böylesi şeyler yaşayan kurabiyeye ne mutlu.Ama kum bahane edilerek sanki biraz kıskançlık durumları var.
Kumlarda yuvarlanmak için ya yaz beklenecek ya da haman "col" e gidilecek.

Unknown said...

A AAAA oraya ben de gitmiştiiimm ben gittiğimde de yemekler hazır değildii, iyice acıktırıyorlarki yemek iyimi kötümü anlamadan hapur hupur yensin dye:))

Moonish (moonsun) said...

Bonibonlu Kurabiye'nin iyi vakit gecirmesine cok sevindim sevgili Gulteinen :)) ama cikolata goturmemis galiba yaninda :)) ben de buyuk bir heves erimis cikolata macerasi okuyacagim sanmistim :)) Saka bir yana guzel vakit gecirmis olmalari cok guzel :)) Sevgiler gonderiyorum :))

WarhaWk - Cenk said...

:))

başarılar..:P

sunrise said...

alakasiz olacak ama, fotograf cekilirken su cinlilerin(koreli ve japonlar da dahil bu gruba) V isareti yapmasinin sebebini bilen var mi?