Tuesday, February 05, 2008

af.. ozur.. al patimi.. ehu ehu..



Birakilan yorumlara ozellikle bu ara cevap yazamadigim icin tum dostlarimdan once af diliyorum ama oyle zamanlari oluyor ki insanin hani bir kiytirik anda yazini dokuluveriyorsun bir word sayfaya, sona baska kiytirik anda copy paste yapip sayfana koyuyorsun.

Gelen yorumlari maillerinde okuyorsun zaten o da yasama dair nefes oluyor...her aldigin yorumda "yalniz" olmadigini yine yeniden duyumsuyorsun; yuzunde bir gulumseme..

Ama yatmadan once kalan az zamaninda ise yorumlara cevap vermektense dostlarin neler yazmis onlari okumaya koyuluyorsun artik goz damarlarin kanlanmis...

O kadar yogunsun ki aksam uykuya mi gectin uykuya gecerken bir sonraki gunu mu planladin, yoksa butun ruyan bir sonraki gunu planlamaktan mi ibaretti, ayirdina varamiyorsun..

Yorumuna yogun donemlerimde yorum yazmadigim tum dostlarimdan ozur diliyorum ama birakilan yorumlari gozlerimle degil kalbimle okuyorum...

demek istiyorum...

Bir de patimi vermek istiyorum, kabul ederseniz :)))

5 comments:

Anonymous said...

hayatımda gördüğüm ender güzel tavşanlardan biri.
Patisini de aliim bari.Bişi yapmaz dimi.

Tabiat Ana said...

aldım gitti:)

Sem said...

Patini sevsinler; ben de aldım gitti:)) Sevgiler

etki alanı said...

Çok güzel bir resim..Ben de istiyorummmm o tavşandan..
Yerim o patileri...
Yorumlar konusunda sana katılıyorum..Kalplerimizi bildiğimiz müddetçe,kimse kimseye alınmaz..Ayrıca herkese yorum yazıyorsun..Bu da okuyup bize geri döndüğünü gösteriyor canım..Hem o kadar iyi geliyor ki yorumların anlatamam..

Ayrıca o güzel horoza benden selam söyle..Çok sevdim ben onu :)))
Sevgiler..
TüTü

denizanasi said...

aynennn.. ben de ancak okuyabiliyorum su sıralar