Friday, November 02, 2007

Ocuuuuuu!!! Bocuuuuu!! Boooooo!!!

Hah hah hah..
Harikaydi, farkli kulturlerin alisverisi diye buna derim ben.
Bizim Seker Bayramimizin hemen arkasindan Halloween geldi, butun bebeler oculu boculu kiyafetlerini giydiler, ev ev gezip "trick or treat"(seker vercen mi yoksa bi hainlik yapayim mi) diye gezdiler.Ellerinde su siseleri seker vermeyen evlerin kapilarini suyla islattilar..Kostumleriyle koca koca adamlara yollarda BOOOOOOO yaptilar (sozde) onlari korkuttular ve hemen ama en once DUNYADA OCU BOCU DIYE BISIY YOKTUR, KORKACAK BISIY YOKTUR HEPSI EGLENCEDEN IBARETTIR i tekrar bu yil ogrendiler..
Bir film seridi yapalim mi?

ONCE KUCUK CADI GELDI;


SONRA KIZ SEYTANCIK;


SONA BUTUN OCULER BOCULER DOLDULAR EVE COK KORKTUK :P



AKSAM SAATINE KADAR INANILMAZ KEYFINI CIKARTTILAR :))))
BI SURU SEKER YEDILER HEPSININ KARNI AGRIDI AYNI BIZIM SEKER BAYRAMI AKSAMLARINDA YASADIGIMIZ GIBI.. SONRA HER BIRINE BIRER BARDAK PAPATYA CAYI VERDIGIMIZDE BIZIM COCUKLUGUMUZUN SEKER BAYRAMLARINI ANLATTIK ONLARA..GOZLERINI KOCAMAN ACARAK ILGIYLE DINLEDILER...

YARIN DA COK ISIMIZ VAR; KURABIYEMIN TURKCE OKULUNDAN SONRA CUMHURIYET BAYRAMI KUTLAMASINA GIDECEGIZ, KURABIYEM DE SIIR OKUYACAK, HEPIMIZ TURKIYE T SHIRTLERIMIZI GIYECEGIZ, ISTIKLAL MARSINI SOYLERKEN BU YIL DA BENIM GOZLERIM DOLACAK...

3 comments:

Unknown said...

Ah ben yerim o minik öcüleriiiiiii.. Bende minicik olup, o kıyafetleri giyip böööööö diyebilsem keşke...
Sevgiler

sunrise said...

Ah benim minigim de o kadar sevdi ki oyunu, kapilari calip seker topladi. Sonra da eve gelip bircogunu yemege kalkti. Sonra o imsoniac cocuk daha da azdi ve 2 yasinda miyim neyim demedi, onca sekerin enerjisi ile zipladi, zipladi ve saat 23.30 gibi ancak sizabildi. Bir ay seker ve turevleri yasak!

GULTEINEN ENKELINI said...

sevgili akira ve sunrise,
dedim ya bizim cocuklugumuzun sekerbayramlari kalmadi maalesef ama cocuklarin bu eglenceleri sebebiyle eski gelenekleri onlara anlatabiliyoruz hic olmazsa..
bizimkiler o kadar seker toplamis ki hala yiyolar.
sekerler bitsin kurabiyeyi recime sokucam:)