Tuesday, November 27, 2007

Laga luga..


Dun aksam inanilmaz SIKILDIM!!!
Ya yemeenizi yiyin gidin otelinize misil misil uyuyun odanizda di mi?
Yok illla muhabbetin b...u cikacak..

Malum celik sektoru erkek bir sektor; 22 adam ve ben toplantilarda al takke ver kulah birbirimizin bogazini sikip duruyos.
Ben daha avantajliyim, bogaz sikarken uzun tirnaklarimin avantajini kullaniyom, bi de tirnak batiriyom currkk diye huhuhu hehehe.. pardon...

Neyse efenim.
Bizim genel kurul toplantisi devam ediyo, once benim mudurumun mudurunun muduru geldi yanima "vaayy sebnem nasilsin naber isler nasil " filan muhabbeti.
Sona sordu "Ya butceyi ikiye katlamislar, hala ayni eleman sayisiyla sen lojistik hizmetine devam ediyormussun bu harika" dididi vididi..
Sanki ben sihirbazim!

Ben de dedim ki:"Benim mudurum ve onun muduru sizden emin olsa en asa 3 eleman daha alicam ama o iste bir tikaniklik oldu, istiyom istiyom yok diyolar!"
"Hink" dedi amca.Kem kum gak guk..

"Yaa dedim ben nereye kadar idare edicem bilmiyom(bu muhabbeti benim mudurum tembuhlemisti bana yanliz, asla hainlik yok) elemanlarim her aksam fazla mesai yapiyor ve her cumartesi geliyor, nereye kadar duygusal bagla devam eder bu is bilmiyorum" dedim.

Cok duygusal bir konusmaydi.
Amca cok etkilendi, not aldi.

En kisa zamanda 2 elemanim daha olacagini biliyorum:))

O sirada onunda muduru(yani CEO geldi "Sebnemm, bugun saat besbucukta ofise geldim, ofiste diildin" dedi("haa evet degildim, butun gun uretim sahasindaydim, is yemegine gelirken kafama gun boyunca takdigim kask in saclarimdaki izini silmek icin izin verirsen mesai bittiginde, fon cekerek silmek ve terli kiyafetlerimi degistirmek icin eve gitmistim..." diyemedim tabeee:)))))

Dedim ki"Ben lojistik muduruyum.. her an nerede olacagimi hic biriniz bilemezsiniz:))), iyi ki beni bulamamissiniz, demek ki onemli bir isin basinda duruyormusum o anda" basta o amca, sonra cevredeki diger amcalar gulmekten oldu:)

Gerisi mi?
Muhabbetin gerisi cok gicikti, bol futbol muhabbeti, bol erkek geyigi(ben duvarlari seyrederken) filan.
Offfffff bitse de gitsek dedim.

Yine saat 9da yataga giremedim.Sabah kalktigimda uykusuzdum.Bugun cok gicik bir mudurdum.Her imza attigimda hir cikardim.Hic bir seyden memnun olmadim. Sevimlilik yapti benim bebeler ama gicik biriydim ben bugun...Arada yine bana ihtiyac oldu.Gicik oldum..Gicik.

Bugun cok fena gicikim gicik!

Uykum var!

:((((((((((((((

3 comments:

hep said...

Sevgili Şebnem ,ne güzel ismin varmış,biz de burda Gulteinen'i doğru yazacaz diye kıvranıp duruyoruz.Bu arada insanın ismini bile düzgün yazamaması kötü bir duygu olmalı o klavyelerle hı:)Müdürlere kızıp bebelere kıllık yapmışsın oldu mu ya:)))
Neyse bana müsaade,şimdi sen bana da gıcıklık filan yapmayasın:)
sevgiler

anemon said...

gıcık olman doğal böyle bir tempoda canım ya erkelrin sohbetide futboldan öte gitmz zaten

Anonymous said...

Umarim en kisa zamanda alinacak iki yeni elamanla birlikte temponda biraz olsun hafifler... bazen en sevdigin is bile bikkinlik yaratbiliyor insanda bitmek tukenmek bilmez yogun tempo yuzunden :) Ne guzel icinden gecenleri bir bir soylemissin, takdir ettim dogurusu :)