Sunday, March 30, 2008

Sayin Hanimefendi...

Size boyle bir trafik terorunu ne yaptirdi kendi capinizda bilmiyorum,insallah hic olmazsa kendinize bir aciklamaniz vardir, umarim teknik bir arizadir, bu arada kendi basina kaza gecirip bu kadar ses cikartabildiginiz icin size madalya da vermek istiyorum, kendi adima degil cevrede bulunan yaklasik 30 ev adina...

Gerci sesi ben duymadim ancak evimizdeki kurabiyemi okuldan karsilayan ablamizin eve girdigimde gordugum bembeyaz surati bana nasil bir sarsinti olmus olabilecegini gayet guzel anlatti.

Nasil bir ruh hali icinde idiniz su sakin site icindeki yoldan gelirken gunduz vakti bilemiyorum;

Ancak bu nasil bir suratti ki evimin yaklasik 15 metre arkasinda bulunan elektrik diregi savunma duvarini, ki kalinligi yarim metre falan olmali, onca yesil alan suratinizi yavaslatamadan direk burundan girip patlatmissiniz; patlama sonrasinda sevgili "jip" inizden parcalanip dusen parcalar da olay mahalinde kalmis.(bu arada dusurdugunuz on plakaniz benim camasir makinamin uzerinde duruyor hatira olsun diye! bir gun ihtiyaciniz olur da kapimi calmaya yuzunuz olursa gelip alabilirsiniz plakanizi:)

Sevgili hanimefendi; size de gecmis olsun dilerim, sanirsam kaza sonrasinda sol kasinizi emniyet kemerine ragmen on cama vurmussunuz, ancak o kadar memnuniyet icindeyim ki patlama aninda evde olmadigim icin; zira bir de SAG kasinizda olusabilmesi muhtemel bir hasardan dolayi uzun yillar vicdan azabi duyabilirdim...
tesadufen yokmusum olay mahalinde.

Bahsettigim olay mahalinin ayni zamanda cocugumun ve arkadaslarinin top oynayip ucurtma ucurdugu evin arkasindaki yesil arazi oldugunu belirtmeme gerek yok sanirsam.Ayrica bunu da hatirlamak ve olasiliklari da dusunmek istemiyorum yuksek musaadenizle.
Allah korumus bu olay bizler ve bebeler buralardayken olmamis..

Allah korumus siz, sayin hanimefendi hizinizi alamayip bir de korumada olan diregi de gocertmemissiniz, mazallah! CURK diye ezilirdiniz bocek misali diregin altinda degil mi efendim!!!

Neyse, gecmis olsun dileyelim hepimize ozellikle size!!!

Sizi bu muhitte pek gormemek dilegiyle, en derin kaygilarimi sunuyorum...

10 comments:

ABİ said...

"ohannes kemer" demek istiyorum..:)))

Düşgezgini said...

Ne desem anlamsız...
Sadece geçmiş olsun.Unutmadan bir de "YuuH" valla.Bu kadar..:)

Tabiat Ana said...

içindeki trafik canavarını dizginleyemeyen sayın bayan saygılarımı sunarım size.Yuh....
geçmiş olsun canım allahtan etrafta kimse yokmuş:((

Unknown said...

aman allahımmm sadece yuhhhhh diyorum..

hep said...

Geçmiş olsun dilekleri bir yana,anlatımına bittim..çok şeker çok esprili bir yazı olmuş:)harikasın.

sunrise said...

Bu ne yaaa? Okurken tuylerim diken diken oldu. insan katil olur mu, olur. Iste bunlarin yuzunden. Cok gecmis olsun size...
Umarim teyzeye uyusturucu testi yaparlar, pek normal bir beynin eseri degilmis gibi geldi bana cunku bu.

Moonish (moonsun) said...

Alan da gayet genis ve acik aslinda :)) arabanin oraya sapmasina nasil bir goz neden olmustur bilemicem ama duz yolda yolunu sasirmak diye buna denir herhalde :))

GULTEINEN ENKELINI said...

arkadaslar, ohannes; yuh, hatta YUUUHHHHH, hepsi hepucugu!!!
tek aklimda olan, yani tum olani espriyle karsilayabilmemi saglayan, sevgili hep cigim, IYI KI BIZ YOKTUK EVDE!!! evde olsak, kendi bahcemizde degil cunku, arkadaki koca yesillikte atliyor, hopluyor takla atiyor olurduk!!!
allah muhafaza!!!
allah korumus!!
diyorum sadece...

etki alanı said...

Verilmiş sadakanız varmış ikinizinde gulteınen..
Çok çok çok geçmiş olsun...
Sen söylenecekleri söylemişsin zaten..
TüTü

Sem said...

Gecikmeli olsa da, bir 'yuhh' da benden. Çok geçmiş olsun, semtinize hatta hiç kimsenin semtine uğramasın diyorum.