Wednesday, October 03, 2007

Bu cocuklar cok acayip yaa:)))


Her seyi test edecekler ya!
Bir hastanenin acil klinigine gitsek kimbilir ne hikayeler duyariz:
"Cocuun biri burun deligine leblebi doldurmustu!"
"Cocuun biri annesinin boncuklari kulaana girer mi diye denemisti"
"Cocuun biri klor un tadini merak etmisti"
"Cocuun biri oyuncaanin kucucuk deligine parmagini sokmustu, parmak sismis geldi"
vs vs vs vs.. heralde bir doktor arkadasimiz olsa simdi yanimizda onlarcasini yazardi bizim icin..
bende de var o cocuun birinden.
Kurabiyem.
Bir gun bir koli banti bulmus; "Anaaa ne guzel bilezik gibii" demis koluna gecirmis.
Sona"yok bu bilezikten daha genis" demis daha da yukari cikarmis.
"Ben bunu daha da yukari cikariym amiral oliym" demis.
cekmis cekmis cekmis yukari...
KOL SISMIS!!!!!
ben isteyim.
ablam evde..
Kurabiyem baariyo "Immdaaakkkkkkk!!!" koli banti kalmis kolunun tepesinde..
ablam gayet sakin; bakmis kol sismis,bant ne ileri ne geri gidiyo, bu arada bir de resim cekmeyi ihmal etmemisler ama, evdeki en ince bicagi bulup bir yandan kurabiyemi sakinlestirerek en keskin makasi bulup kesmeye calismis ama nafile, tam bir koli bantini kilometrelerce geri acmak zorunda kalmis.En sonunda mukavvaya ulasip onu islatmis ve hamur kagit seklinde almis.Bu arada kurabiye pitircik pitircik aaliyo tabi:)).
2 saat surmus..
Benimki "Ciyaaakkk kesme beni teyzeeee!!!"
:)))))
Ben eve geldigimde asayis berkemaldi, sadece kurabiyemin, sismis kolu, sarkmis alt dudagiyla bana yaptigi naz kalmisti BUHUUUUUU KOLI BANTI BENI YEDI! :)))))))))

cok komik bu kucuk kurabiyeler yaaa!!!!

7 comments:

gülçin said...

annemin istanbul semalarında görülen katil şişesinden sonra, dubai dolaylarında görülen ısıran koli bandı emniyet güçlerince imha edildi. koli bandının ısırdığı güzel kız "bi daha koli bandından bilezik mi? olmaz olsun" dedi.

sevgiler :))

sunrise said...

Yaa benimki de eve ayak bileginde kocaman bir greyfurtla geldi. Okulda dusmus. Onceleri ayilip bayiliyordum ama alistim galiba. Sakin sakin acil servise yollandik.
Size de gecmis olsun, bu kediler meraktan cok sey acacaklar baslarina, ya sabir!

Tabiat Ana said...

geçmiş olsun kurabiye;)
geçmiş olsun annesi:)

YILDIZNAF said...

Bu arada fotograf cekmeyi unutmamalari hos olmus ! Yillar sonra Kurabiye yavrularina kizarken, anneanne cikarip "Anneniz de az yaramaz" degildi diyebilir boylece. Valla santaj bile yapilir bu fotograflarla Enkelini...

denizanasi said...

bu konuda benim kardesimin üstüne tanımıyorum:) burnuna koca düğmeyi soktu. tuvalet deterjanını yuttu. koltuktan zıpladı. ayagını kırdı. ve bunları 1 sene içide yaptı.

Ayşen said...

Merhabalar,
Buraya nasıl düştüm hatırlamıyorum:) muhtemelen nette kedili bloglara bakınırken oldu.Bir okumaya başladım baştan sona tüm blogu okumadan çıkamadım imdatt:) şaka tabii:)) gerçekten çok hoş zaman geçirdim yazılarını okurken teşekkür ederim. Hangi birinden söz etmeli. Ama özellikle kızınla ilgili yazdıklarında kendimi gördüm :)) Kızına ve sayfandaki tüm yavruşlarına bayıldımm..Pati-Lucy ikilisi galiba yorgan altında uyuyan, onların fotoğrafına da ayrıca bittim :)
Benimki (olicano.blogspot.com)şimdilik sadece kedikızlarım için açılmış bir blog o yüzden http://sillybebek.blogspot.com/2007/09/kedi.html şeklinde linkini ekledim bloguma.
Buradaki her şey herkes, sen, kızın, ablan, yeğenlerin, dostların hepiniz çooook tatlısınız. Hepinize gönül dolusu sevgiler, tüm yavrulara kocaman öpücükler yolluyorum. Hepinizi çok sevdim.

YUNUS DALGALARI said...

AMA ANNE NAAPIYIM COK GUZEL BI BILEZIKTI NAPPIYIM AVUKATCILIK OYNUYODUM GUZELIM KOLOYEYDI NAPPIMM::))))))))))