Thursday, June 19, 2008

Yok, bak simdi olmadi valla!

Kanal 1 i izliyorum butun kanallarin haberlerine kustugumden beri...

Ne bileyim daha bir "ay ne sis yansin ne kebap" demeden dinliyormusum gibi geldi valla istenc disi algilama sonucu bu.

Bu aksam cok uzdu beni kanal 1 in ana haberi ama!

Neymis Fatih Terim ve Tayyibin ortak konulari imgelemin izdusumunun yitik suregiymis!
Vallahi izleyenler bundan ote anlayamamistir(ne soyledin simdi sen demeyin, bu lise yillarimdan aklimda kalan bir tanimlama "imgelemin iz dusumunun yitik suregi.. anlamini da hatirlamiyorum valla ama cok afilli bisiy...heheheh)

Dedim ki "Nasil ya?"
Yani bas bas bagiriyor konu "habersiz kaldik, biraz da burdan asilsak da reyting mi yapsak naapsak" diye!

Yapmayin be kardesim! Futboldan anlamam, asla keyfim zevkim degildir bir de seyretmem.. Gecen sabah sabaha karsi haberlerinde(burada ise gitmek icin hazirlandigimiz saatler) son 15 dakikada bir macin kaderini degistirip 3 gol atmisiz. Ya giyinirken kahvemi icerken vizir vizir evde dolanirken gozum takildi; onun yuzunden bi de ise gec kaldim iyi mi!!! vallahi ise giderken gozlerimde gurur dolu birkac damla yasla bindim arabaya!!!
Futboldan hic anlamam, kim kimdir de bilmem ama Volkan ciktiginda o Tuncayin(umarim isimleri yanlis yazmiyorumdur) siyah kaleci formasini giyerek kalede asker olma modunu bir yonetici olarak hic unutmiycam.
"Keske ben Tuncay gibi ekip elemanlari ile calisma sansi bulsam!!" dedim kendi kendime...

filan derken.. olmadi yani yakismadi be Kanal 1 sizin yaptiginiz hic yakisikli degil bu aksam!

Yarin milli mac var, her neyse ne, kol kirilir yen icinde kalir, size aileniz hic ogretmedi mi? reklamlarda bile butun firmalar para harcamis cekim yapmis "bir butun olalim biz bir iz, biz birbirimize sahip cikarsak kimse bizi yikamaz" mesaji verirken bu neydi be ya?

Neymis? Fatih Terimle basbakanin nereleri ne kadar benzesiyormus? Ay ne acayippis! ay ikisi de ne kadar kabaymis? neymis bu ONE MAN SHOW un anlami filan filan filan.. vallahi sinirlendim tam da dinlemedim ama haberin vucut dilinden belliydi ozunun rahatsizligi!!

Niyet ne?

Hedef ne?

Sonucta ne toplandi?... cok fena ogrenmek isterim ama; benim icin bu gereksiz haberin anlami milli birlikteligi sekteye ugratmak kadar bile olamazken soyle dedim icimden :

DAM USTUNDE SAKSAGAN VUR BELINE KAZMAYI!!!

sanirim kisa bir sure icinde kendime (yine) yeni bir ana haber bulteni bulmam gerekecek...

"Bu deniz yildizi icin bir sey degisti"... sizi de ZAPladim!

2 comments:

Düşgezgini said...

Bence çin,Urdu,Japon ya da dilini bilmediğin bir yer şeçersen daha iyi.Türk kanallarında izlediğinden farklı bir şey yook.Yada sadece reklamları izleyebilirsin en azından orada 7-8 saniyelik bir değişim hızıyla eğlenceli olabilecek bir hareket var.
Bir de çöl ikliminde yaşayan birine hiç söylenmeyecek bir şey ama burıladaa havelee çok ıscaak gıı.daa hindiden kar helvaları bitivereyoru.De gidi de netçez bilemeyorun gari.Deniz bile hamem suyu deyorlaa.yolda gide yadıkda her yelemizden fıstak fıstak çıkıveriyoru içtiğimiz sulaa.Alleh heppiciimizin yadımcısı oluvesiin gari.Hem netçen gı fatih ilen tayyibi ikisi de iki resim arasında ki 7 farkı bulun gibi bişee.

Vladimir said...

Haberlere tahammül edemiyorum.. nerde o TRT haber bültenleri. :))