Sunday, June 08, 2008

Dusunduren SMS


Bugun ogle saatlerinde, kostur kostur calisirken, ogle yemegi yemeye bile firsat bulamamisken bir "SMS geldi" sesi ile bir gozum bilgisayar ekraninda, sol elimde cep telefonu, SMS i acmaya calisan halim en son aklimda.

Bir yandan da excell de yaptigim uzun listeyi topla talimati veriyorum bilgisayara...

Sonra 2 gozum; dort gozum; sekiz gozum birden telefona yoneldi.

Mesaji kapattim; tekrar actim okudum bir santral hatasi mi var diye...

Soyle diyordu "Just go to Hell..! Yes you only..! I'm telling you..!" ("Sadece cehennemin dibine git..! Evet sadece sen..!Sana soyluyorum hey..!")

Mesaji gonderen; dunya tatlisi, sirketten bir arkadasim, hintli bir kizcagiz... Dubaiye geldigimden beri O'nun o kadar cok seyini paylastim ki; sonu tatliya baglanan inanilmaz agir bir hayat hikayesi olan arkadasim; benim de bir cok ozelimi bilen bu arkadasimdi, inislerimde; cikislarimda, her seyimi bilen, yanimda olan.... yarim saat once galiba "ben yemege cikiyorum, disardan bisiy istiyor musun? aaa? diet kola da mi istemiyorsun?" demisti ben gozumu ekrandan ayirmadan "mur mur hayir hirr gurrr" derken...

Hah! sunu soyleyeyim; KESINLIKLE USTUME ALMADIM! O'nun bir hata yaptigina emindim, fakat COK sinirlendim bu SMS e!!!

Aklimdaki suydu; Bu cadi(!) birisine sinirlenmis olmali idi ve ona bir SMS yollamaya calisirken yanlislikla bana gondermisti...

Ama dedim ya!INANILMAZZZ SINIRLENDIMMM!!! Cunku gecen 4 yildir ben bu arkadasimla impulsive(aniden ve dusunulmeden yapilan) tavirlarindan arinmasi gerektigi konusunda saatler belki uc uca eklesen gunlerce konusmusum.Adeta terapi yapmisim ona yaa!!!!

Akilli olanin ofkeyle kalkan olamayacagini ikna etmeye calismisim.
"Keskin sirke kupune zarar" deyimini bile ingilizceye cevirip soylemisim falan!
AMA bu neydi ki? INANILMAZ, DUSUNCESIZ, HESAPSIZ, bu mesaj ne ki??

Kendimi okadar kaptirmisim ki (sonradan farkettim) sanirim tansiyonum cikti :)

Sonra hanim, salina salina yemekten dondu. "bu mesaj da neyin nesi oluyor!" diye ATES SACAN GOZLERIMLE ona sordugumda (sanirim burnumdan da dumanlar cikiyordu o anda), biraz sucluluk duygusu biraz da "ah yanlis anlasildim" ifadesi ile telefonu elimden aldi ve "scroll down" yapti(mesajin asagisina dogru indi), fakat inmek icin sanirim bir 10 BOS satir filan gecmek zorunda kaldi:)))
(ben nerden biliym kardesim gelen mesajin altinda 10 bos satir oldugunu degil mi efenim!!)

Asagidaki, yani mesajin devaminda ise soyle yaziyordu : "Because,only you can change hell into heaven, with your lovely smile...Yes! this smile on your face!" ("cunku sadece sen o degerli gulumsemen ile cehennemi cennete donusturebilirsin...Evet, yuzundeki su gulumseme iste!")


Cok uzuldu tabii gunun geri kalan kisminda, ama ben de tabii ki...
O mu benim gonlumu aldi, ben mi onun.. birbirine karisti...

Ama bir de Tanriya tesekkur ettim bu olayin hemen akabinde; hayatimin geri kalan hic bir gununde hic kimseden "Cehennemin dibine git!!!" diyen bir mesaj almayacagimi bildigim icin...

Bu huzurla; gulumsememi SANAL CENNET olusumu icin kullanmamin cok akillica olduguna ve buna devam etmeye karar verdim :)

6 comments:

Sem said...

Araya o kadar satır koyduklarına göre, sms amacına ulaşmış:)) Nisan 1 falan da değilmiş ama:))) Sevgiler

GULTEINEN ENKELINI said...

yaa sorma Sem ya; o kadar isin gucun icinde acayip bisiy oldu yani, kizcagizim da cok uzuldu; walla bugun de oyleydi, turlu maymunluk yaptim kendine gelsin diye:)))

Düşgezgini said...

"Keskin sirke küpüne zarar" demek.İyi bir kanıt olmuş demekki.

Nane Şekeri said...

Insanin kan beynine sicrar valla. Bende aniden ofkelenirim ama allahtan birsey yazmam soylemem somurturum :) buda hos degil gerci ama ...

etki alanı said...

Aslında,muhteşem bir iltifat..Anında görseydin sonrasını,belki bu kadar unutulmaz olmazdı..çok etkili..hatta fazla adrenalin yüklü..
Bazen böyle sevgiler de gerekiyor...O insanı ne kadar etkileyip,dostluk yüklemişsin ki,sana olan sevgisini bu kadar coşkulu iletmiş sana...
Bravo sana arkadaşım...
TüTü

GULTEINEN ENKELINI said...

sevgili nane sekeri; aynen oyle oldu ama sonunda ne diyecegimi bilemedim vallahi...

ve tutu..
sen anladin!
ben hala o iltifatin lezzetini ve keyfini suruyorum zihnimde:))